Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pinzi: Mindent megtettünk, talán még egy kicsivel többet is...

2011.08.25. 14:00 MatteoMessina

Az Udinese olasz középpályása, Giampiero Pinzi szomorúan nyilatkozott az elvesztett Bajnokok Ligája- selejtező után. „Csalódottak vagyunk, de úgy gondolom, hogy mindent megtettünk, ami tőlünk tellett. Talán még többet is.”- kezdte a 30 éves játékos a RAI-nak.

„A rajongók tapsvihara a végső sípszó után csodálatos érzés volt és igazán meghatott minket. Sajnáljuk, hogy kiestünk, de fel kell állnunk a kudarc után és még erősebbnek kell lennünk, hogy egy nagy szezont tudjunk produkálni.”- zárta a mondandóját Pinzi.

Az Udinese 1-3-as összesítéssel alulmaradt az Arsenallal szemben tegnap este, így az Európa Ligában folytathatják nemzetközi szereplésüket.

Közben ne feledjétek, a játék továbbra is él, azaz nyerjétek meg kedvenc csapatotok sálját az azzurritól! Hogy hogyan? Katt ide a folytatásért.

Szólj hozzá!

Címkék: arsenal udinese pinzi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr463179594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása