Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Corvino (Fiorentina): Montolivo külföldre igazol, Gilardino marad

2011.08.25. 15:30 MatteoMessina

Hiába röppent fel Ricardo Montolivo neve a Milan, a Roma és még néhány másik olasz élcsapat háza táján, a Fiorentina-nál ismét siettek leszögezni, hogy nem adják el egyik hazai klubnak sem a középpályást. Sőt, a violák sportigazgatója, Pantaleo Corvino azt is elárulta, hogy még az elkövetkezendő egy hétben szeretnék elpasszolni külföldre az olasz válogatott játékost.

„Montolivo nem hisz a Fiorentina terveiben, így eladjuk őt valamelyik külföldi csapatnak.”- jelentette ki kerek perec Corvino. Egyelőre nem tudni pontosan, hány külföldi klub kerülhet képbe, de a Bayern Münchennek állítólag jó esélye van megszerezni a középpályást.

A sportigazgató azt a hírt is tagadta, miszerint jól alakulnak a tárgyalások Gilardino eladásáról, a Genoaval. „Ami Gilardinot illeti, nem is érkezett konkrét ajánlat hozzánk, csupán szóbeli érdeklődésről beszélhetek és az is csak egy klub részéről volt.”

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina mercato montolivo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr593179645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása