Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Udinese-Arsenal: Friuli lázban ég

2011.08.24. 09:00 MatteoMessina

Mint az köztudott, az Udinese 1-0 arányban kikapott Londonban az Arsenaltól, a BL selejtező első meccsén. Ma este következik a visszavágó, melyet az egész olasz futball-társadalom érdeklődve vár. A zebra mezesek vezetőedzője, Francesco Guidolin egy sajtótájékoztató keretében osztotta meg gondolatait a közelgő visszavágóról. "Az Arsenal közelebb áll a továbbjutáshoz, mint mi."- kezdte beszédét az olasz mester. Később kitért az ágyúsok nem éppen jó formájára is.

"Tele vagyunk érzelmekkel, mind a szívünkben, mind az elménkben. Készen állunk és megteszünk mindent, amit csak tudunk, hogy teljesítsük ezt a rendkívüli célt. Nem hiszem, hogy az Arsenal krízisben lenne, hozzá vannak szokva, hogy nyomás alatt teljesítsenek és tudják, hogy hogy kell kezelni a nehéz helyzeteket. Egyébként meg nem vagyok érdekelt az Arsenal problémájában"

 

"Rajtunk múlik, hogy egy hibák nélküli, jó teljesítményt nyújtsunk és megpróbáljunk olyan erősnek lenni, amennyire csak lehetséges. Egy tökéletes teljesítményre van szükségünk. A szurkolóink feldobnak minket, hiszen egész Friuli nagy lázban ég, de a pályán csak magunk leszünk."

 

"Az első meccset elvesztettük egy igen veszélyes végeredménnyel és egyikünk sem lehet boldog, de el kell hinnünk, hogy jobbak leszünk, mint Londonban."

 

Tehát ma este 20:45-kor; Udinese-Arsenal

4 komment

Címkék: bl arsenal udinese udinese arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr713175237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.24. 09:54:55

Én személy szerint nagyon szurkolok nekik:)

Unimuck 2011.08.24. 10:12:55

@Zsozsomessi: Szintúgy! Sajnos a kinti meccset nem láttam, de az eredmény jobb, mint amire számítottam. Már csak egy apró idegenbeli gól kellett volna és minden szép :)
Az Arsenal valóban nincsen jó formában és az is biztató lehet, hogy Nasri a mérkőzés előtt még orvosi vizsgálaton volt a Man City-nél, mert a mai összecsapás után oda igazol, így remélhetőleg ő már nem tud majd 100%-san koncentrálni a visszavágón.

MatteoMessina 2011.08.24. 10:36:09

@Unimuck: Nasrit nem el sem vitték Udinebe, mert ugye akkor nem játszhatna a Manchester Cityben a BL-ben, ha itt pályára lépne. Egyébként bármennyire is tré most ez az Arsenal, nagyon nagy szó lenne egy udinei diadal. Szerintem a lelküket is ki fogják pakolni a pályára, de ha kapnak egy gólt akkor vége...márpedig egy gólt simán találhat az Arsenal, sajna.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.24. 10:46:30

@MatteoMessina: Nem feltétlen van vége egy kapott gól esetén. Akkor lehet komoly gond, hogyha az Udinese kapja az elsőt. Egy egyenlítés az első félidőben, esetleg egy szépítés a második félidő elején még beleférhet az Udinese szempontjából. Én attól féltem őket, hogy gyorsan gólt kapnak vagy gyorsan elvesztik a vezetésüket. Ez a két igazi nagy veszély.
süti beállítások módosítása