Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juve - Zenit: Bruno Alves érkezik, Bonucci és Pepe távozik?

2011.08.24. 14:15 Unimuck

A Juventus trénere, Antonio Conte továbbra is megszeretné erősíteni csapat belső védelmét, ám annak ellenére, hogy augusztus és egyben az igazolási szezon vége már nagyon közeleg, még mindig nincs meg a végleges kiszemelt az említett posztra. Az elmúlt hetekben a Fener védőjével, Diego Luganoval, majd a Chelsea braziljával, Alexel is felvette a kapcsolatot a torinói klub vezetése, most pedig a Zenit Szentpétervár hajlana egy mindenképpen elgondolkodtató üzletre Bonucciért cserében.

Az orosz címvédő nemrég már tett egy ajánlatot a Bianconeri 24 éves hátvédjéért, ám a Bonucciért ígért 8 millió €-t visszautasította Beppe Marotta. A Zenit most egy újabb próbálkozást kísérel meg a fiatal olasz elcsábítására, méghozzá úgy, hogy a védőért védőt adna cserébe. Az orosz klub az üzlet sikeres végbemeneteléért hajlandó lenne felajánlani 29 éves játékosát, Bruno Alvest. 

A portugál hátvédet tavaly nyáron 22 millió €-ért vásárolta meg a Zenit a Portotól, ám a csapat trénere, Luciano Spalletti nem feltétlenül ragaszkodik a sokat látott védőhöz, így könnyen távozhat Alves az orosz bajnoktól.

További hír, hogy Spalletti külön kérésére Simone Pepéért is ajánlatot tehet a kék-fehér csapat. A pletykák szerint a ballábas szélsőért 10 millió € körüli összeget kínálhat a Szentpétervár. 

1 komment

Címkék: juventus mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr543175688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Cicci 2011.08.24. 16:42:28

Én egyik játékost sem engednél el a Juve helyében, csak szimplán meg kellene venni a Bruno Alvest 15 misiért, aztán csókolom.
süti beállítások módosítása