Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Di Natale: Az Arsenal legyőzése olyan lenne, mintha Világbajnokságot nyernénk

2011.08.24. 16:15 Unimuck

Az Udinese az Arsenal elleni Bajnokok Ligája selejtező visszavágójára készül. Az olasz együttes bár egygólos vereséget szenvedett a párharc első felvonásán, mégis jóval több esélye van a Bianconerinek a továbbjutásra, mint ahogyan azt a nyoni sorsolást követően sejteni lehetett volna. Nem véletlen, hogy az észak-olasz klub csapatkapitánya, Antonio Di Natale is nagyon bizakodóan nyilatkozott az esti találkozóval kapcsolatosan.

"Bebizonyítottuk az Emirates stadionban, hogy egy nagy csapat vagyunk. Legalább a döntetlent megérdemeltük volna. Hazai pályán, hazai közönség előtt remek teljesítményt kell produkálnunk és reméljük szerencsénk is lesz. Londonban az első 10 percben a kapufa nem velünk volt, de Udinében képesek vagyunk megfordítani az eredményt."

"Feszültek vagyunk, ahogyan az Arsenal is, de csak a tökéletes játékra kell koncentrálnunk, hogy a szurkolóink szórakoztató mérkőzést lássanak. Megpróbálok minden tapasztalatommal a csapat segítségére lenni."

"Bízom abban, hogy sikerül kiharcolni a Bajnokok Ligája szereplést, mert azt hiszem ez az utolsó lehetőségem, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban léphessek pályára. Legyőzni az Arsenalt olyan lenne, mintha a Világbajnokságot nyernénk meg. Ez egy döntő számunkra." - nyilatkozta Di Natale. 

A találkozó 20:45-kor veszi kezdetét. 

1 komment

Címkék: bl di natale arsenal udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr323177164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Cicci 2011.08.24. 16:43:05

Nagyon adnám az Udinese továbbjutását! Hajrá-hajrá!
süti beállítások módosítása