Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roma: Kjaer, Fernando, Osvaldo

2011.08.20. 15:59 lupetto

 Walter Sabatini nagy dobásokra készül a mercato utolsó napjaiban. A Roma sportigazgatója eltökélt, hogy tovább erősítse a csapat keretét, s ha valóra válnak tervei, valóban nem lesz okuk panaszra a Giallorossi szurkolóinak.

A stratégia a következő; három ponton erősítené meg a keretet Sabatini, egy védő, egy középpályás és egy támadó megszerzésével. Utóbbi posztra legnagyobb esély Osvaldo érkezésére van, aki örömmel térne vissza Olaszországba. A transzfer a két klub tárgyalásain áll, a játékos már korábban ígéretét adta a fővárosiaknak.

A középpályára Fernando, a Porto labdarúgója az első számú kiszemelt. Gondot egyedül vételára jelent, a portugálok 15 millió eurót kérnek, míg a Roma ajánlata 11-nél megállt, ám a Farkasok abban bíznak, hogy Falcao eladása engedékenyebbé teszi majd a luzitánokat.

A védelem kapcsán egyértelműnek tűnnek Sabatini szándékai, Kjaer megszerzése napokon belül hivatalossá válhat.

2 komment

Címkék: roma fernando mercato kjaer osvaldo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr163166651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.21. 00:41:29

Nem igazán értem, miért erőltetik Osvaldót, aki eddig két, a Románál gyengébb olasz klubban is megbukott, mit remélnek tőle?

MatteoMessina 2011.08.21. 15:17:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Róma amúgy is eddig a "fekete ló" számomra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy alakítanak, mert a többi csapatról úgy van egy halvány elképzelésem legalább :)
süti beállítások módosítása