Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Eto'o újra az Interrel edz, 3 millió eurón bukhat Anzhihoz szerződése

2011.08.20. 14:00 lupetto

 Samuel Eto'o ma délelőtt újra edzésbe állt az Inter edzőközpontjában, miután eladása ügyében a tegnapi tárgyalások sem hoztak egyezséget az Inter és az Anzhi között. A milánói klub 29 millió euró alatt nem hajlandó megválni játékosától és bár az oroszok emeltek korábbi ajánlatukon, 26 milliónál így is megállt az általuk kínált összeg.

A mai nap tehát a várakozásról szól, legalábbis a nerazzurri sportigazgatója, Marco Branca számára, aki az oroszok faxára vár, mely dönteni hivatott a folytatásról.

Amennyiben az Anzhi hajlandó megadni az Inter által kért összeget, úgy a milánóiak egyből indíthatják manőverüket a kameruni pótlása ügyében. Távozását legnagyobb valószínüséggel Diego Forlan lesz majd hivatott feledtetni.

Szólj hozzá!

Címkék: inter forlan atletico mercato anzhi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr683166557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása