Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Zaratét hazaküldte a Lazio, az argentin hamarosan távozhat, várhatóan Londonba

2011.08.19. 12:08 lupetto

 Bár elviekben részt vehetett volna csapata tegnap esti fellépésén, Mauro Zarate mégsem lépett pályára a Lazio 6-0-ás EL meccsén, miután a klub úgy döntött, nem szerepelteti játékosát. Az ok egyszerű, amennyiben az argentin pályára lépett volna, úgy az idei kiírásban más klub színeiben már nem játszhatott volna az európai kupasorozatok semelyikében, mely jelentősen rontotta volna a csatár eladásának esélyeit, valamint árát is lejjebb húzhatta volna.

A Lazio tehát úgy tűnik hajlandó lenne megválni támadójától, a római szurkolók tiltakozása és a csatár szándékai ellenére is. Az ügyben Zarate testvére, egyben ügynöke is megszólalt, aki kifejtette; Mauro szereti a Laziót, maradni akar a klubnál, de a döntéseket ez ügyben nem ő hozza és nem ő hozta tegnap este sem.

Az olasz sajtó hírei alapján Zarate következő klubja jó eséllyel az Arsenal lehet, mely Nasrit pótolná a 24 éves labdarúgóval.

Szólj hozzá!

Címkék: lazio arsenal mercato zarate

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr163164721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása