Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

AZ Inter nyerte a TIM Trófeát

2011.08.19. 09:37 lupetto

 Az Internazionale együttese nyerte a Juventus, a Milan és a Nerazzurri részvételével rendezett TIM kupát, mely a felkészülési időszak legrangosabb tornája hosszú évek óta Olaszországban. A Bariban rendezett mérkőzések mindegyike telt ház előtt, hatalmas érdeklődés mellett zajlott.

A torna első mérkőzésén a Juventus és az Inter csatázott, s előbbi már a 9.percben vezetést szerzett Mirko Vucinic góljával. A válasz nem sokat váratott magára, a 16.percben egy szöglet után Ranocchia egalizált. Az eredmény már nem változott, a  döntetlent így tizenegyes párbaj követte, melyet a milánóiak bírtak jobban, 7-6-ra nyerve az idény első (mini) Deby d'Italia-ját.

 

INTER-JUVENTUS 7-6 - tizenegyesek után (1-1)
G.:: Vucinic 8. , Ranocchia 16.


JUVENTUS (4-2-4):
Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, De Ceglie; Marchisio, Pirlo; Krasic, Vucinic, Del Piero, Pasquato
INTER: (3-4-1-2): Castellazzi; Ranocchia, Samuel, Chivu (Zanetti); Jonathan, Stankovic, Thiago Motta, Obi; Sneijder; Pazzini, Pandev

 

 

Rövid pihenő után ismét a Juventus következett, ezúttal Milánó másik fele ellen. A torinóiak itt már több szerencsével jártak, s megérdemelten, 2-1-re verték a Rossonerit Vidal és Matri góljaival, pedig a vezetést a 13.percben Cassano révén még a bajnoki címvédő szerezte meg.

 

MILAN-JUVENTUS 1-2
G.: Cassano 13., Vidal 21., Matri 47.

MILAN (4-3-1-2): Roma; De Sciglio, Nesta, Ely, Taiwo; Gattuso, Van Bommel, Antonini; Boateng; Cassano, Comi (Ganz)
JUVENTUS (4-2-3-1): Storari; Motta, Bonucci (Sorensen), Barzagli, Ziegler; Pazienza, Pirlo (Marrone); Krasic (Ruggiero, Vucinic), Vidal, Pasquato ( Spinazzola); Matri

 

 

Hogy a Milan számára igazán keserű legyen az este arról aztán végül az Inter gondoskodott, Gasperini csapata Milito gyönyörű góljának hála legyőzte városi riválisát, mely egyben a tornagyőzelmet is eredményezte a Nerazzurri számára.

 

MILAN-INTER 0-1
G.: Milito 28.


MILAN (4-3-1-2): Amelia; Abate, Bonera, Oddo, Zambrotta; Ambrosini, Van Bommel (Flamini), Emanuelson; Fossati (Sampirisi); Ki. Boateng, Cassano (Ganz)
INTER (3-4-3): Castellazzi; Lucio, Ranocchia, Zanetti; Jonathan, Thiago Motta (Sneijder), Cambiasso, Faraoni; Alvarez, Milito, Castaignos

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan inter tim kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr743164324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása