Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti szerint Eto'o-t el kell engedni, Tevez nem valószínű, hogy érkezik

2011.08.17. 15:57 lupetto

 Massimo Moratti a La Gazzetta dello Sportnak beszélt a Samuel Eto'o körüli történésekről, s az újságnak nyilatkozva elárulta azt is, várhatóan ki érkezik a kameruni pótlására, amennyiben az távozik a klubtól.

"Hiányozni fog, ha elhagyja a klubot, mint játékosként és mint emberként is érezzük majd a hiányát. Egy vérbeli profi, egy igazi bajnok, a szó legszorosabb értelmében. Összefogta a csapatot és az igazán nehéz időkben mindig is képes volt a legjobb formáját hozni." - dícsérte játékosát az elnök, majd ejtett néhány szót az eladás okairól és a várható erősítésekről is.

"A gazdasági fair play szabályai miatt távozik és mert ha egy ilyen ajánlatot kapsz, arra nehéz nemet mondani."

"Hogy Tevez érkezne Eto'o helyére? Nem gondolom, hogy leigazoljuk."

"Diego Forlan és Ezequiel Lavezzi? Ezek azok a játékosok kiknek megszerzésén dolgozunk." - ismerte be a Nerazzurri presidentéje, arra azonban külön nem tért ki, hogy mindkét vagy csak egyik játékos ölti-e magára várhatóan a Nerazzurri mezét.

Mindeközben megkezdődtek az újabb tárgyalások Samuel Eto'o traszfere kapcsán. Ma délután (este) várhatóan kiderül, hogy az Inter meg tud-e egyezni az Anzhi képviselőivel, akik Moratti szavai ellenére ezidáig még adósak maradtak egy igazán meggyőző ajánlattal.

Szólj hozzá!

Címkék: etoo inter forlan mercato lavezzi moratti anzhi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr23160512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása