Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sky Sport 24: Kjaer megegyezett a Roma-val

2011.08.15. 13:30 MatteoMessina

A Sky Sport 24 információi szerint, a Wolfsburg 22 éves védője, Simon Kjaer megegyezett az AS Roma csapatával és aláírná az 5 éves kontraktust. Elvileg már csak a két klubnak kellene egyezségre jutni, ahogyan arról tegnap beszámoltunk, a Roma 2 millió eurót fizetne a játékosért, aki így egy évre kölcsönbe érkezne, majd az idény végén 8 millió euróért vásárolnák ki a dán labdarúgót.

7 komment

Címkék: roma mercato kjaer

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr593155049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.08.15. 13:37:50

Én ezekben a sztorikban csak azt nem értem soha, hogy hogyan egyezhet meg a klub a játékossal előbb és csak utána próbál meg egyáltalán a klubbal, amikor a játékossal való kapcsolatfelvételhez a klub hivatalos engedélye kell.. na de mindegy is, ha igaz, ez egy kiváló erősítés, Kjaer igazán kitűnő játékos

MatteoMessina 2011.08.15. 13:45:20

@lupetto: Én meg azt utálom, hogy felviszem ezt a hírt és rá negyed órával később egy másik oldalon Kjaer ügynökének a nyilatkozatát olvasom, aki azt állítja, hogy meg se kereste őket a Roma :)

lupetto 2011.08.15. 13:47:50

@MatteoMessina: az még tegnap volt. Most tele vannak a római oldalak azzal, amit te is írtál

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.15. 15:51:27

Az eddigi legkomolyabb erősítése lenne a Romának, de hiszem, ha látom, elképzelhetetlennek tartom, hogy most egy évre 2 millió euróért lemondjanak róla.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.15. 16:20:57

Okos dolog először a játékossal megegyezni! Előző klubja így kényszerhelyzetbe kerül, mert tisztában van vele, hogy nem óhajt maradni Kjaer Németországban. Ezek után Sabatini még az árát is lejjebb húzhatja, mert sakkban tarthatja a partnert azzal, hogy Kjaernek esze ágában sincsen maradni nálatok. Ha most nem engeditek el, megtöritek, s sokkal kevesebbet kaptok érte télen:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.15. 16:45:24

@Zsozsomessi: Egyrészt a játékos karrierje is veszélybe kerülhet azzal, ha ilyenbe belemegy, mert kirakják a keretből és egy évig focizhat a hátsó kertben. Egy klubvezetőnek többet jelent példát statuálni, mint pár millió euró nyereséget hozni.
Másrészt, Lupetto is mondta: alapból a klub engedélye kell a kapcsolatfelvételhez. Sabatini mivel tudná sakkban tartani a Wolfsburg vezetőségét, azon kívül, hogy csúnyán néz rájuk? Hol érdekli őket, hogy hova akar menni a játékosuk, amíg érvényes szerződése van?

Nem kizárt persze, hogy megegyezett a két klub, de akkor nem 2 millió euróért, ezt egészen biztosra veszem.
süti beállítások módosítása