Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Udinese kapusa optimista; "Le tudjuk győzni az Arsenalt."

2011.08.15. 10:17 lupetto

 Samir Handanovic nem rettent meg csapata keddi ellenfelétől, s optimistán várja az Udinese kvalifikációs mérkőzéseit. Mint azt a sajtótájékoztatón elárulta, tudja hogy az Arsenal remek együttes, de miután nekik mindig is jól ment a nagyok ellen, így nincs mitől féljenek ezúttal sem.

"Elegendő időnk volt arra, hogy felkészüljünk az előttünk álló mérkőzés minden egyes részletére."

"Tudjuk, hogy az Arsenal egy erős csapat, ezt bizonyították minden évben a BL küzdelmeiben, de nem ijedünk meg tőlük. Még ha Cesc Fabregas (időközben a Barcába igazolt), Samir Nasri és Robbie Van Persie is a pályán lesz, akkor sincs mitől félnünk."

"A Premier League és a Serie A csapatai más tempóban játszanak és az Emirates hangulatával is meg kell majd birkózzunk, de azt gondolom így is meglesznek a lehetőségeink és a legfontosabb, hogy gólt szerezzünk Londonban. Mindenképp előny, hogy a visszavágót hazai pályán játszuk majd."

"Mindig is jól teljesítettünk a nagy klubok ellen a Serie A-ban, tehát bizakodó vagyok." - összegzett a szlovén válogatott hálóőr.

Az Udinese kerete komoly átalakuláson ment keresztül az utóbbi hetek során, s a klub elveszítette legnagyobb értékeit, mint például a Barcelonába távozó Alexis Sanchezt, vagy a Nápolyba igazoló Gökhan Inlert. A felkészülési mérkőzések során azonban abszolút nem érezhettük a tavalyi szezon legjobbjainak hiányát, a Zebrette magabiztosan verte végig fél Európát.

Azonban ne rugaszkodjunk el túlságosan a realitásoktól, a friuliani jó formája és Handanovic optimizmusa ellenére is a keretek erőssége és a nemzetközi rutin abszolút az angol klub mellett szól, Di Nataleék ellenben mindenképp képesek lehetnek a meglepetésre.

A kérdés adott, szerintetek lesz meglepetés?

3 komment

Címkék: bl arsenal udinese arsenal udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr543154371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MatteoMessina 2011.08.15. 11:44:09

Szerintem minden jó érzésű olasz foci szimpatizáns szorít az Udinese-ért. Ne feledjük, hogy az Arsenalt is szedik szét, ami jól jöhet, de ennek ellenére még mindig az ágyúsok a mérkőzés toronymagas esélyesei. Bizony meglepetés kell, nem is kicsi, de hát ki képes erre, ha nem az Udinese? :)

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.15. 13:13:08

@MatteoMessina: Én is szorítok értük, ugyan nem tudatosan, de hosszabban válaszoltam neked a blogomon, ha gondolod, kukkold meg:D

il_ 2011.08.15. 14:02:06

Talán a Fabregas-Nasri sztori kellőképp összezavarja az angolokat. Nem mernék fogadni erre a meccsre, annyira bármi elképzelhető 4-0-tól 0-2-n át kb bármi lehet
süti beállítások módosítása