Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sajtóinformáció: Eto'o 40 millió euróért az Anzhihoz igazol

2011.08.11. 19:19 lupetto

 Az orosz sajtó szerint nincs több kérdés, Samuel Eto'o 40 millió eurós vételár fejében elhagyja az Inter csapatát és az Anzhi Makhachkalában folytatja pályafutását. Az oroszok információit a játékos ügynöke is megerősítette, a Lifenews.ru-nak adott nyilatkozata szerint minden részletben megegyeztek a felek, s amint kliense átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, aláírja szerződését Dzsudzsák Balázs együtteséhez.

A Corriere dello Sport szerint Eto'o éves fizetése bónuszokkal együtt a 20 millió eurót is meghaladhatja.

1 komment

Címkék: etoo inter mercato anzhi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr723146705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

il_ 2011.08.12. 08:51:52

Nem tudom eldönteni jó dönté-e ez az Inter részéről. Egyrészről ha elengedik Eto'o-t, elengedik a világ 4-5 legjobb csatárának egyikét, akit jelen állás szerint esélytelen hasonló szinten pótolni. Másrészről viszont 30 éves és vagy most vagy soha, ráadásul így a 40 milla is sokkal jobban hangzik.
süti beállítások módosítása