Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

De Rossi: Ha lesz valami konkrét, szólok

2011.08.11. 12:15 MatteoMessina

Daniele De Rossi jövője még mindig kérdéses, azonban nap, mint nap új pletykákat lehet vele kapcsolatban olvasni. A világbajnok olasz középpályás most maga beszélt arról, hogy mennyire elege van a spekulációkból. "Ti újságírók minden nap képesek vagytok valami újjal előjönni. Minden egyes nap hamis információkat olvasok. Abszurd sztorikat és őrült találgatásokat, amelyekről valójában szó sincs."- nyilatkozta a Sky Sport Italia-nak 28 éves játékos.

"Ez egy fontos szituáció. Sok ember kíváncsi az ügy kimenetelére, nekünk pedig tudnunk kell, hogy mi a megfelelő megoldás, de én nyugodt vagyok. Ha lesz valami konkrétum, amiről beszélhetünk, akkor el fogom mondani."

Mint ismert, a római középpályás szerződése szűk egy éven belül lejár és szabadon igazolhatóvá válik, ha a fővárosiak nem hosszabbít szerződést, vagy nem vált klubot idén nyáron. Egy biztos, De Rossi sem nyugtatta meg a Roma szurkolóit.

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: roma de rossi mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr413145730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása