Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sneijderrel már kapcsolatba lépett a Manchester United

2011.08.10. 10:30 Unimuck

Az Inter támadó-középpályása, Wesley Sneijder bevallotta, már felvette a kapcsolatot vele a Manchester United, de hivatalos tárgyalásra még nem került sor. 

"Már megkeresett a Manchester United, de ezidáig hivatalos egyeztetésre nem került sor. A helyzet az, hogy én az Inter játékosa vagyok és nagy arra az esély, hogy augusztus 31-e után is ugyanezt mondhatom majd magamról. De látok arra is lehetőség, hogy távozom a klubtól. Azt hiszem az Internél ez nagyon világos, ha kapnak egy jó ajánlatot értem, el kell engedniük. Nem akarnak elveszíteni, de elengednének. Ha valami keresztezné az utamat, lenne elég időm, hogy meghozzam a saját döntésemet." - mondta Sneijder. 

Bár a nyár elején a Nerazzurrinál még elképzelhetetlen volt a holland eladása, ez a helyzet mostanra megváltozott. A 27 éves támadó legkomolyabb kérői a két manchesteri klub, az United és a City.

Szólj hozzá!

Címkék: sneijder inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr673138385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása