Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Del Bosque: Sokat tanulhatunk az olasz futballtól

2011.08.10. 12:30 Unimuck

Ma este Bariban barátságos mérkőzésen méri össze erejét a legutóbbi két világbajnok, Olaszország és Spanyolország. A két válogatott utoljára a 2008-as Európa-bajnokságon találkozott. Akkor 1-1-es hosszabbítást követően a spanyolok diadalmaskodtak a büntetőrúgások során és jutottak ezzel a kontinensviadal elődöntőjébe. Bár a tét most jóval kisebb, mégis a két ország labdarúgása közötti rivalizálás miatt egyáltalán nem mellékes a találkozó végeredménye. Tudja ezt a spanyolok trénere, Vicente Del Bosque is, aki elismerően szólt az olasz futballról.

"Még csak a szezon elején járunk, de a célunk, hogy egy jó mérkőzést játszunk és jó futballt produkáljunk. Sokat tanulhatunk az olasz labdarúgástól, amely már négyszer elhódította a világbajnoki trófeát. Nem rég kellemetlen időszakon ment keresztül a Calcio, de nem szabad elfelejteni, hogy mindössze öt évvel ezelőtt az olaszok még világbajnokok voltak." - intette óvatosságra a mai találkozó előtt csapatát és a spanyol szurkolókat Del Bosque.

A mérkőzés 20:45-kor veszi kezdetét a San Nicola stadionban. A találkozót a német Felix Brych fújja majd.

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr443139210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása