Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter: Coutinho pazar formában (videó)

2011.08.08. 13:45 MatteoMessina

Az U 20-as Világbajnokság egyik főszereplője Philipe Coutinho, az Inter 19 éves támadó középpályása. Coutinho a brazil válogatott eddigi három mérkőzésén három gólt lőtt, gólpasszokat adott és pengés megmozdulásokkal hívta fel magára a figyelmet. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az eddig száz százalékos, VB esélyes brazil válogatott vezéregyénisége. Nagy kérdés, hogy a torna után mennyire fog számítani Gasperini a fiatal tehetségre?

Azon is érdemes elgondolkodni, ha esetleg Wesley Sneijder távozik, feltétlenül venni kell-e a helyére valakit a kék-feketéknek? Hiszen egy önbizalomtól duzzadó Coutinho és az argentin Ricky Alvarez kettős a középpályán már nem is hangzik rosszul. Egy biztos, ha az Inter nem figyel, egy leendő világklasszist veszíthet el.

Az alábbi videón Coutinho két góllal veszi ki a részét  a Panama elleni győzelemből.

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter coutinho

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr213133836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása