Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vucinic góllal debütált első Juve-mérkőzésén

2011.08.06. 08:45 Unimuck

A Bianconeri felkészülési mérkőzésen a Lega Pro-ban szereplő Cuneoval találkozott, ahol a torinóiak legújabb szerzeménye, Mirko Vucinic első ízben léphetett pályára Juventus mezben. A 27 éves labdarúgó jól megértette magát az új társakkal és egy remek Pirlo átadást követően első Juvés gólját is megszerezte. A találkozó folyamán Vucinic még egy gólpasszt is kiosztott a triplázó Toninak, így a Juventus nagyarányú győzelemmel zárta az összecsapást. A mérkőzést követően Antonio Conte a montenegrói támadóját méltatta.

"Még idény elei a formánk, de egy újabb lépést tettünk előre. Ami a legjobban tetszik az a srácok hozzáállása."

"Vucinic megfelelő időben érkezett hozzánk, Beppe Marotta nagyon jól végezte a munkáját. Testi adottságaiból adódóan remek fizikummal bír a montenegrói, így az állóképességével és a robbanékonyságával sincs gond. Technikailag is nagyon képzett labdarúgó és a taktikai elképzeléseket is gyorsan megérti."

"Vucinic gyors, erős és ellenálló, ezért ő maga a modern futball prototípusa. Most már csak rajtam múlik, hogy ebből a remek játékosból igazi bajnokot faragjak." - nyilatkozta a Juventus új szakvezetője.

Cuneo 0-8 Juventus

G.: Matri (9'), Marchisio (34'), Vucinic(61'), Pasquato(63'), Toni (74', 78', 82'), Ruggiero (86' - büntetőből)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr833129057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása