Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hamar búcsúzott a Palermo az Európa Ligától

2011.08.05. 08:45 Unimuck

A második számú európai kupasorozat 3. selejtezőkörében kezdte meg a nemzetközi megmérettetéseit a Palermo, ahol a svájci FC Thun csapata volt az ellenfél. Az első találkozó Szicíliában 2-2-es döntetlennel végződött, így a visszavágóra nagyobb elánnal kellett érkeznie Stefano Pioli gárdájának. Nos a lendület meg is volt az első játékrészben, de hiába alakított ki a Palermo több gólszerzési lehetőséget is, rendre kihagyták a rosanerok.

Fordulás után nem sokkal a Palermonak Gonzalez révén sikerült megszereznie a hőn áhított vezető találatot, melynek köszönhetően továbbjutásra állt a csapat. Azonban negyed órányi játék után egy remek svájci kontrát követően egyenlített a hazai gárda. A folytatásban tovább támadott a Palermo, de erőfeszítései kevésnek bizonyultak, így 3-3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal az FC Thun jutott tovább a párosításból. 

Az előző éveket, és a Palermo mostani villámgyors, érthetetlen búcsúját figyelembe véve nemzetközi porondon ne számítson senki se olasz csapattól egetverő menetelésre, legalábbis az Európa Ligában ne.

FC Thun 1-1 Palermo

G.: Lezcano (65') ill. Gonzalez (49')


Thun: Da Costa; Battig, Andrist, Demiri, Schindelholz;Schneuwly, Lezcano, Schneider, Matic; Wittwer, Lüthi

Palermo: Benussi; Cassani, Bovo, Munoz, Balzaretti (Noceerino 46'); Mantovani, Migliaccio (Bertolo 78'), Acquah; Ilicic, Gonzalez (Zahavi 63'); Miccoli

2 komment

Címkék: palermo európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr263127232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása