Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Zoff: Vucinic remek igazolás

2011.08.04. 20:30 Unimuck

A Juventus legendás kapusa, Dino Zoff örömmel fogadja Mirko Vucinic Torinóba szerződését, aki véleménye szerint meghatározó játékos lehet a Zebráknál.

"Vucinic egy nagyszerű igazolás. Ha figyelembe vesszük Pastore árát (42 millió €), akkor egyáltalán nem volt drága vásár a montenegrói. Véleményem szerint ő egy kiváló játékos és a Juventus főigazgatója, Beppe Marotta jó üzletet csinált vele.

"Idén jobb lesz a Juve, de semmiképp se rosszabb. A csapat jól épül és a célkitűzés is egyértelmű: a végsőkig harcban lenni a Scudettoért. Nem tudom, hogy elég jó lehet-e ez a keret a végső győzelemre, de a minimális elvárás egyértelműen a 3. helyezés." - nyilatkozta Zoff a calcionews24.com portálnak.

1 komment

Címkék: juventus vucinic mercato zoff

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr253126167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Cicci 2011.08.04. 22:23:58

Így is van! Vucinic egy remek támadó, a Juventust is segíteni fogja góljaival. Szerintem szezononként bőven meg fogja lőni a 15-20 gólt. Az előző idényben is eljutott 11 találatig, pedig már a távozás foglalkoztatta.
süti beállítások módosítása