Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roma: Újabb játékos érkezhet a spanyol ligából

2011.08.04. 16:00 Unimuck

A Roma José Angel és Bojan Krkic után újabb labdarúgót igazolhat a La Ligaból. Az El Mundo Deportivo értesülései szerint a Farkasok új trénere, Luis Enrique Gabriel Militoval pótolná a Milanhoz távozó Philippe Mexest. A 30 éves argentin védőt jól ismeri a spanyol tréner, ugyanis a tapasztalt játékos sérüléseit követően többször is szerepelt a Barcelona B csapatában. Milito 2007 óta tagja a katalán klub keretének, ám Carles Puyol és Gerard Pique mellett csak ritkán, főként csereként jut szóhoz. Az olasz útlevéllel is rendelkező hátvédet 2012 nyaráig köti szerződés a Barcahoz, piaci értéke 6 millió € körül mozog.

2 komment

Címkék: roma mercato milito

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr93123945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Cicci 2011.08.04. 22:26:25

Eközben a Barca felbontotta Milito szerződését, vagyis ingyen igazolhatóvá vált az argentin. Így már megérné leigazolni. Kérdés az, mennyire kérne magas fizetést, mert ugye a Barcas lővé felejtős.
süti beállítások módosítása