Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter valóban elfogadta volna a Manchester United Sneijderre tett ajánlatát?

2011.08.03. 14:00 Unimuck

A Daily Mirror úgy tudja, megállapodás született az Inter és a Manchester United között Wesley Sneijder klubváltásáról. A jelentés szerint a Nerazzurri 30 millió fontos, azaz nagyjából 35 millió €-s manchesteri ajánlatra mondott igent, így már csak a holland támadó-középpályással kell dűlőre jutnia az angol klubnak. Ugyanakkor a brit sajtó szerint ez nem lesz egyszerű, ugyanis Sneijder nem hajlandó nettó bérezésének csökkentésébe belemenni, így az olaszhoz képest kedvezőtlenebb angol adózási rendszer értelmében legalább 190 ezer fontos heti fizetést kellene felajánlania a Vörös Ördögöknek a VB ezüstérmes klasszis számára.

Hiába tehát Sneijder és az Inter számtalan nyugtató nyilatkozata, közel sem biztos, hogy végül a holland Milánóban kezdi meg a következő idényét, már legalábbis ha hagyatkozunk az angol sajtó híreire..

Azt ugyanis mindenképp illik hozzá tennünk a történethez, hogy ahányszor az angol lapok szerint az Inter már elengedte játékosát, az alapján már rég Manchesterben kellett volna a hollandnak edzésre jelentkeznie. Ráadásul mint azt Peppino Tirri, olasz átigazolási szakértő mai nap során kifejtette a calciomercatio-nak nyilatkozva, bár valóban érdeklődik a Manchester United Sneijder iránt, a sok pletyka ellenére ezidáig semmilyen hivatalos ajánlattal nem állt elő Ferguson klubja.

Szólj hozzá!

Címkék: sneijder manchester united inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr993121332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása