Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Szuperkupa-döntő után Aquilaniról tárgyal a Milan

2011.08.03. 16:00 Unimuck

Andrea Pirlo távoztával a Milan mindenképpen megszeretné erősíteni középpályáját egy tapasztalt labdarúgóval, aki jó eséllyel a Riccardo Montolivo - Alberto Aquilani párosból fog kikerülni. Előbbi játékos távozni szeretne Firenzéből, ám klubja marasztalná, míg Aquilani előtt zöld az út, ugyanis a Liverpoolnál nem számolnak vele. Ezen tények alapján az ex-romanista közelebb állhat ahhoz, hogy a Rossoneri játékosa legyen, sőt, menedzsere szerint a következő héten tárgyalóasztalhoz is ülnek a milánói klub vezetőivel.

"Adriano Galliani most Kínában van az olasz Szuperkupa-döntő miatt, de ahogy hazaér, tárgyalóasztalhoz ülünk. Úgy vélem 10 millió € körüli vételárnál megszülethet a megállapodás."

"Aquilanit 3 éves szerződés köti a Liverpoolhoz, így a tárgyalások megkezdése előtt még az angol klub illetékeseivel is fogunk beszélni, de számomra egyértelműnek tűnik, hogy a játékos nem része a tréner elképzeléseinek, így Alberto elhagyhatja Liverpoolt." - mondta Franco Zavaglia. 

Aquilani két évvel ezelőtt 20 millió fontért igazolt a Romatól Angliába, majd egy év után visszatért a Serie A-ba, méghozzá kölcsönbe a Juventushoz. A torinói klubnak opciós joga volt a középpályásra, ám nem volt hajlandó kifizetni a 17 millió €-s vételárat, így Aquilani újfent Liverpoolban találta magát, ennek ellenére a 26 éves labdarúgó mindenképpen Itáliában képzeli el a jövőjét.

Szólj hozzá!

Címkék: milan aquilani mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr673121103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása