Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Fiorentina visszutasította a Gilardinóra tett ajánlatokat

2011.08.03. 18:01 lupetto

 Nem adja olcsón egyik legnagyobb értékét a Fiorentina, már ha egyáltalán adja bármennyiért is, derült ki egyértelműen az utóbbi napok során. A firenzeieket két klub is ajánlatával kereste meg, Albert Gilardino megszerzése kapcsán, de a violák mind a Genoa, mind a Marseille próbálkozását visszaverték.

Jelentések szerint a Griffone 8 millió eurót és Kharja játékjogát szánta a transzferre, míg a franciák némi készpénz mellett Lucho Gonzalezt dobták az asztalra, de Corvino hajthatatlan, 15 millió euró készpénz esetén hajlandó egyedül áldását adni az üzletre.

A firenzeiek egyébként sem nagyon tehetik meg, hogy tovább gyengítsék keretüket, az eddigi távozók (illetve a várhatóak) névsorára tekintve ugyanis, masszívan meggyengült az előző idényben amúgy sem túl acélos együttes.

1 komment

Címkék: gilardino fiorentina genoa marseille mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr783122405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.03. 23:39:04

OFF: olyan élményekkel gazdagodhattunk szerda este, amit talán sosem feledünk páran:))
süti beállítások módosítása