Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sima Lazio vereség a Villarreal otthonában

2011.08.01. 08:53 lupetto

 Két felkészülési mérkőzésen is érdekelt volt tegnap a Lazio, egyiken a csapat egy része a Reggina ellen lépett pályára, míg a másikon a Villarreal ellen mérettetett meg az erre kiválasztott csapatrész. Az már az erőviszonyokból is sejthető, könnyebb dolga az előbbinek volt, az Olaszországban rekedt keret 2-1-re verte a délieket.

Ami a másik mérkőzést illeti, abban már sok öröme nem rejlett a lazialéknak, ha nem is könnyed, de viszonylag sima győzelmet könyvelhetett el a spanyol együttes, többek között Giuseppe Rossi remek játékának és góljának is köszönhetően.

Persze, pusztán az eredmény miatt kár lenne a biancoceleste híveinek megkezdeni az aggódást, hiszen mint tudjuk, ezek a mérkőzések még nem a győzelmekről, sokkal inkább az új játékosok beépítéséről és a következő idényre megálmodott taktikai elképzelések begyakoroltatásáról szólnak. Ezek miatt azonban nem árt, ha kissé el kezdik félteni csapatukat a Lazio hívei, mert sok bíztató jel a tegnapi 90 perc során mindebből nem látszott.

Rejának lesz még min törnie a fejét a bajnokság kezdetéig hátralévő szűk hónap során, s bár a támadások szövögetésében, a védelem stabilitásában és a csatárok munkájában bőven akad kivetni való, pozitívumként mégis említsük meg, hogy Cissé ismét betalált, illetve, hogy a tavalyi idényt kihagyni kénytelen Marchetti borítékolhatóan remek helyettese lesz a Galatába távozott Copa America győztes Muslerának.

 

Villarreal - Lazio 3-1

Villarreal: Diego López (César 46.); Mario, Zapata (Gonzalo 75.), Musacchio, Joan Oriol (Marcos Gullón 80.); Senna (Camuñas 46.), Bruno (Jordi Pablo 80.), Cani (Wakaso, 62.), Borja Valero (Marchena,  62.); Rossi (Gerard,  78.), Marco Ruben (Nilmar, 46.)

Lazio: Marchetti; Scaloni, Biava, Dias, Radu; Ledesma (Del Nero  78), Matuzalem, Mauri (Cavanda  69.), Hernanes; Klose (Floccari 78.), Cissé

G.:  Rossi 14.,  Cani 19.,  Cissé 44.,Wakaso 74.

 

 

4 komment

Címkék: lazio reggina villarreal

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr143116016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.01. 15:46:18

Az eredmény valóban sokadlagos ilyenkor, lásd a Roma-PSG 0-3-at, de azért kellemetlen, még akkor is, hogy ha nincs Wakaso élete gólja, marad a 2-1.

A 4-4-2-t egyszerűen többet nem szabad megpróbálni, illetve a bajnokságban lehet majd számítani Cana, Zarate és Rocchi játékára is, akik most Olaszországban voltak, pedig hiányoztak nagyon.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.01. 15:48:13

Illetve azért azt is tegyük hozzá, hogy egy spanyol élcsapat otthonában jelenleg egyik olasz csapat sem győzelmi reményekkel lépne pályára, csak a helyes aránymegítélések miatt.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.01. 15:51:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: amíg nem kezdődik a szezon, úgysem látjuk a valós erőviszonyokat. A spanyol futball jóval erősebb, mint az olasz, így ez a vereség tétmeccsen sem lenne meglepő, sőt, lehet, hogy a papírforma. A Villareal a Serie A-ban az első ötbe lehet, hogy beférne

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.01. 18:16:47

@Zsozsomessi: Simán dobogós lenne a jelenlegi felhozatalt tekintve a Villarreal.
süti beállítások módosítása