Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

AC Milan: Létezik-e egyáltalán Mister X?

2011.08.01. 16:45 MatteoMessina

„ Mister X egy olyan valaki lesz, akit még nem tartanak top játékosnak. Meglátjuk, mi történik. Már most egy kész csapatunk van és el tudjuk kezdeni a szezont ezzel a kerettel. Mikor néhány velünk kapcsolatban felmerült játékos nevét olvastam az újságban, azt mondtam, hogy ez lehetetlen. Ilyen téren nem tudjuk felvenni a versenyt a spanyol és az angol klubokkal.”

- nyilatkozta Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatója. Galliani szavai valószínűleg nem hoztak megnyugvást a Milan szurkolóinak. Továbbra is Ganso vagy Montolivo érkezése tűnhet a legvalószínűbbnek. Miután egyikük sem nevezhető (még) igazi klasszisnak, így a leírás akár róluk is árulkodhat, de már azon sem lepődnénk meg, ha semmiféle „Mister X” nem érkezne a nyáron Milánóba. Szerintetek?

1 komment

Címkék: milan mercato mister x

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr473117322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

il_ 2011.08.01. 19:36:27

Szerintem ugyanarra játszik a Milan, mint tavaly. Mégpedig, hogy az utolsó pillanatra marad olyan aki elvágyódik/túladnának rajta, nem vitte még senki, s így egy ajánlattal kitűnő kondíciók mellett elvihető. vagy erre várnak, vagy erre játszanak, a különbség persze nem mindegy. Az előbbi igaz lehetne mondjuk Tevezre, míg az utóbbi művelik Montolivóval, ami viszont nem tetszik a Fiorentinának. Kérdés, hogy összejöhet-e mégegyszer mindez, tavaly ugyanis kellett hozzá egy Raiola, aki idén maximum Maxwellel tehetné meg ugyanezt.
Szerintem Montolivo és valamikor hónap vége felé 8 millió euró körül (4 részletben) meglesz. Vagy Aquilani esetleg. nagyobb nevet nem tudok elképzelni ismerve Berlusconi problémáit és az utóbbi egy év során érkező nem kevés játékos névsorát.
süti beállítások módosítása