Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Győzelemmel zárta amerikai túrnéját a Juve

2011.07.29. 11:26 lupetto

 Fabio Quagliarella némiképp szerencsés góljával ismét győzni tudott a Juventus, amerikai túrnéjának utolsó fellépésén, a mexikói Chivas ellen vívott felkészülési mérkőzésen. A tavaly nyáron Nápolyból érkezett támadó a találkozó 12.percében szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, amikoris kihasználva az ellenfél védőjének elcsúszását lecsapott a labdára és hidegvérrel kilőtte a kapu jobb oldalát. A helyzetek számát tekintve megérdemelt a torinóiak győzelme, a mexikóiak egyszer álltak komolyabban közel az eredmény kiegyenlítéséhez, a találkozó 80.percében elvégzett szabadrúgáskor, mely végül Storari kapujának jobb kapufájáról mellé pattant.

A Bianconeri órákon belül visszatér Olaszországba, ahol a 3 hetes intenzív munka után Conte 2 napos pihenőt engedélyezett játékosainak.

 

Juventus - Chivas 1-0

G.: Quagliarella 12.

Juventus: Storari; Motta (Grygera), Barzagli (Sorensen), Bonucci (Chiellini) , Ziegler; Pepe (Krasic), Pazienza (Marrone), Marchisio ( Pirlo), Pasquato (Immobile); Quagliarella (Del Pero), Toni (Matri)

Chivas: Michel Luis (Hernandez); De Luna (Gallardo), Araujo (Ledesma), Magallon (José Luis), Ponce (Sanchez); Mejia (Mora), Esparza (Nava), Arellano ( Salazar), Fabian (Tostado); Baez (Fierro), Medina (Casillas)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus chivas

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr383109258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása