Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marotta elismerte, akadályokba ütközött Rossi megszerzése

2011.07.28. 16:45 lupetto

 Beppe Marotta hivatalosan is beismerte, a Juvénak komoly gondjai támadtak Giuseppe Rossi megszerzése kapcsán, a Villarreal ugyanis úgy tűnik döntött; inkább megtartja játékosát.

Korábban már felröppent, hogy a spanyolok maximum egy kulcsjátékosuktól válnak meg a nyáron, s míg a Juvéval való tárgyalások elhúzódtak, addig a Malaga Santi Cazorla ügyében gyorsan haladt, mely egyben döntést is hozhat Rossi jövőjét illetően.

"Nagyon is szeretnénk őt, de ismét egy nehéz üzletbe csöppentünk."

"Szeretnénk megerősíteni a csapatot, befoltozni a réseket, de még mindig hátra van egy hónap az átigazolási szezonból." - értékelt a Juve vezetője, hozzátéve, nehéz helyzetben a klub, mert képtelen versenyre kelni az angol és spanyol vetélytársakkal.

Amennyiben kútba esne az olasz csatár megszerzése, úgy hírlik a torinóiak minden erejükkel Vucinic leigazolására fókuszálnának, ám a jelenlegi állás szerint lehet már ezzel is csak lukra futnának, a montenegrói ugyanis erősen Anglia felé kacsintgat. "E" tervként egyelőre nem ismert a Bianconeri kit tart talonban..

 

3 komment

Címkék: juventus roma rossi vucinic mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr343107264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.07.28. 21:45:15

Senki nem adja könnyen a legjobbjait baszod... Ki kell söpörni a szennyeket és megadni a kért összeget Rossiért.

Don Cicci 2011.07.28. 22:18:28

@Unimuck: Agüero 42 misiért lett a City-é, a Juve kb. 10 millió €-val kevesebbet adott volna érte. Most Rossiért 30-35-öt kellene kicsengetni, ezt sem nagyon hajlandó kifizetni Marotta, így nehéz üzletelni. Egyet értek veled, ilyen játékosoknak megvan az áruk, még ha sok is. Kifizeted vagy hoppon maradsz.
Bár csendben megjegyzem, hogy ha a Juve tervezett egy klasszis csatár igazolását, akkor minek kellett megvenni Quagliarellat és Matrit, úgy, hogy ott van még Toni, Del Piero, Iaquinta és Amauri is. Előbb talán meg kellett volna válni a fölös játékosoktól...

lupetto 2011.07.28. 23:15:15

@Don Cicci: pont ennyit akartam én is ehhez hozzáfűzni.
@Unimuck: mellesleg értem én mit akar Marotta, csak azt nem fogja fel, hogy ezt most nem áll módjában megtenni, mert többet árt vele, mint használ. Ha tetszik, ha nem, fél Olaszország a Juvén röhög, a sorozatos torinói álomüzletek miatt.
Csak emlékeztetésképp, ami tök hirtelen az eszembe jut. Amióta Marotta nálatok van, nem lett a Juve játékosa Dzeko, Pazzini, Cassano, Inler, Sanchez, Agüero, Tevez, Rossi, mert állítólag mind érinthetetlen, meg bonyolult, meg túl sokat kérnek érte meg épp mi, miközben utóbbi két kivételével mind klubot cserélt, ami egyébként egészen kivételes lehetőségeket szülhetett volna egy az elitbe visszakapaszkodni akaró együttes számára.
süti beállítások módosítása