Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Chelsea - PSG harc Pastoréért

2011.07.28. 14:28 Unimuck

A Palermo sportigazgatója, Sean Sogliano nyilatkozatában elárulta, tulajdonképpen két klub, nevezetesen a Chelsea és a Paris Saint-Germain versengenek egymással Javier Pastore kegyeiért.

"Pastore ügyében egyelőre várunk a csütörtöki Európa Liga mérkőzésünk végéig, és az azt követő napokban döntés születhet. Két klubtól kaptunk konkrét ajánlatot, méghozzá a Chelsea-től és a PSG-től." - mondta a szicíliai együttes sportigazgatója.

Jelentések szerint a francia klub 42 millió eurót, míg a Chelsea 44 millió fontot (~48 millió €) ajánlott a 23 éves argentin támadóért, és bár az angol kínálat kecsegtetőbb, közel se biztos a londoniak sikere. 

Maurizio Zamparini ugyanis jó kapcsolatot ápol az Intertől a PSG-hez távozó brazil szakemberrel, Leonardoval, akinek olasz ismerttségei Menez, Sissoko és Sirigu megszerzése után ezen transzfer sikerességének is kulcsa lehet.

"Leonardo egy remek ember. Felhívott engem és elmondta, nagyon érdekli Pastore megszerzése. Az argentin kegyeiért a Chelsea és a PSG áll az élen. Emellett van két spanyol kérő is, egy azonban biztos, Flaco nem marad Olaszországban." - nyilatkozta Zamparini.

Pastorét 2015-ig szerződés köti a dél-olasz klubhoz, ám a Palermo beletörődött abba, hogy idény nyáron elhagyja Szicíliát a fiatal tehetség, kinek kivásárlási árát 50 millió €-ban határozták meg.

Ha minden jól megy, akkor már csak napok választanak el minket még a Sanchez-ügynél is hosszabbra nyúló találgatások végétől.

Szólj hozzá!

Címkék: palermo pastore mercato psg chelse

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr343105881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása