Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Serie A: Íme a 2011/12-es szezon sorsolása

2011.07.27. 21:08 lupetto

  Ma este kisorsolásra került a Serie A idei menetrendje. Mint azt már korábban megtudhattuk, az első forduló augusztus 28-án kerül megrendezésre, melyben a legnagyobb rangadónak a Juventus udinei vendégjátéka tűnik. A Derby D'Italia izgalmaira a 10. fordulóig, míg a római városi derbyre a 7. körig kell várnia a csapatok rajongóinak. A milánói klubok házi rangadója a 18.fordulóban kerül megrendezésre.

A gazzetta által pdf-be szedett teljes menetrendért katt ide, aztán jöhet a szakértés a két legfőbb témában; idén kinek kedvezett leginkább a szerencse, illetve a Scudetto sorsa vajon melyik pályán dől majd el?

2 komment

Címkék: juventus egyéb roma milan inter serie a lazio fiorentina

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr723105541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.07.27. 21:46:21

A Juventus számára kényelmesnek tűnik a bajnokság eleje és vége, ám az idény közepe pokolian erős lesz. No sebaj, csak a Scudettora kell koncentrálni! :)
A 10. forduló elég disznónak ígérkezik. :) Inter - Juve; Roma - Milan; Udinese - Palermo; Catania - Napoli; Cagliari - Lazio ... Várom már. :)

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.07.28. 01:00:24

Megint nem volt szerencsénk a sorsolással. Nagyon-nagyon nem. :S Sebaj menni kell előre, tavasszal minden meccsünk háború lesz. :/
süti beállítások módosítása