Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bayern München - Milan: Beharangozó

2011.07.26. 14:42 lupetto

 Ma este Münchenben lép pályára az AC Milan együttese, hogy a házigazda Bayern csapatával csapjon össze az Audi Kupa elődöntőjében. Mindkét együttes számára kitűnő állapotfelmérést jelent majd a mérkőzés, de természetesen két ilyen klub találkozója mindig hatalmas presztízs értékkel is bír.

Van azonban egy valaki, kinek számára a többieknél is különlegesebb lesz a ma este, mégpedig Mark Van Bommel, aki Münchenből való távozása óta, első ízben szerepel majd egykori rajongói előtt.

"Négy és fél évet játszottam Münchenben, s ebből két és felet, mint az együttes csapatkapitánya. Gyönyörű időszak volt, melyet remek emberek társaságában tölthettem, akikkel kitűnő viszonyt ápolok. Nem volt lehetőségem elbúcsúzni szurkolóimtól, amikor távoztam a klubtól, de most bepótolhatom mindezt. Két  évvel ezelőtt egyszer már megnyertem a kupát a Bayern színeiben, a Milan, a Manchester United és a Boca Juniors ellenében. Fontos a győzelem, hiszen kitűnő alkalmat nyújt, hogy tovább építsük a klub presztízsét." - nyilatkozta a holland a Milannews kameráinak.

Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, Massimiliano Allegri nagy valószínüséggel ezúttal az Ibrahimovic-Cassano támadóduónak ad lehetőséget, trequartistaként a támadásokat  Boatenggel megtámogatva. A védősorban Abate, Nesta, Bonera és az új szerzemény Taiwo, míg a középpályán Gattuso, Van Bommel és Emanuelson szereplése tűnik biztosnak.

Bayern München - AC Milan

München, Allianz Aréna, 20.30

Milan (4-3-1-2): C. Abbiati; I. Abate, A. Nesta, D. Bonera, T. Taiwo; G. Gattuso, M. Van Bommel, U. Emanuelson; Boateng; Z. Ibrahimovic, A. Cassano

Bayern München (4-2-3-1): M. Neuer; Rafinha, D. Van Buyten, H. Badstuber, P. Lahm; B. Schweinsteiger, A. Tymoshchuk; A. Robben, T. Müller, D. Alaba; M. Gomez

Szólj hozzá!

Címkék: milan bayern münchen audi kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr173100894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása