Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roma: Menez távozott, Stekelenburg érkezik

2011.07.25. 14:40 lupetto

 Megváltóként érkezett, vételáránál is olcsóbban távozik Jeremy Menez, aki közel sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket az olasz fővárosban. A francia most visszatér egykori sikerei helyszínére, már legalábbis ami a bajnokságot illeti, ma délután 3 éves szerződést szignóz a Paris-St. Germain csapatával.

Egy válogatott távozik, míg egy másik érkezik, ugyanis szinte biztossá vált, hogy Maarten Stekelenburg a Giallorossiban folytatja pályafutását. A két klub, hála a Farkasok upgrade-elt ajánlatának, közel a megállapodáshoz, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy már az amszterdamiak edzője, Frank De Boer is a kapus távozásáról beszélt;

"Nagyon nagy az esélye annak, hogy Maarten elhagyja a klubot. Mostmár csak abban reménykedhetünk, hogy minél előbb lezárulnak a tárgyalások, hogy maradjon elég időnk megtalálni utódját."

A hálóőr játékjoga 8 millió euró körüli összegért, azaz Jeremy Menez értékében cserélhet gazdát.

3 komment

Címkék: ajax roma paris stekelenburg mercato menez

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr973096224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

il_ 2011.07.25. 14:56:21

Én személy szerint sajnálom Menezt. Kelletlen, flegma pöcs volt, de hatalmas tehetség, kitűnő technikai tudással. Innentől viszont valakit még igazolnia kell Sabatininek.

Mr One-Two 2011.07.25. 15:24:51

Menez baromi jól nyomta, több volt benne, csak hát a viselkedés... A PSG-ben remek lesz.

lupetto 2011.07.25. 15:40:40

Hát az ilyen gólok www.youtube.com/watch?v=4zdq_3nqm2Q meg mondjuk a Shakhtar elleni miatt nagy kér érte, de sajnos ilyen soha be nem érő típusnak tűnt. Én is sajnálom, talán csak egy jó edző kellett volna mellé
süti beállítások módosítása