Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juventus: Ha nem jön Rossi, akkor...

2011.07.23. 16:30 MatteoMessina

A jelek szerint megakadtak a Juventus és a Villareal közötti tárgyalások és már korántsem olyan optimisták a bianconeri háza táján Giuseppe Rossi szerződtetését illetően. Az egyik probléma a játékos ára, a másik pedig az, hogy a Villareal szeretné, ha az augusztusi BL selejtezőkön még  rendelkezésükre állna az olasz csatár. Bár a Juventus nem indul semmilyen európai kupasorozatban, így ez az akadály kiküszöbölhető, így azonban Rossi már csak igen későn csatlakozna a kerethez. Az olasz sajtó máris bedobott egy új nevet. Ha igazak a hírek, a Juve következő célpontja a Lazio argentin támadója, Mauro Zarate lehet, amennyiben nem jutnak dűlőre a Villareallal.

4 komment

Címkék: juventus rossi mercato zarate

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr613091286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.23. 16:36:19

Teljesen biztos vagyok abban, hogy ha csak nem érkezik egy extrémen nagy ajánlat - ami egyszerűen nem érné meg a Juventusnak -, akkor Olaszországon belül Lotito nem adja el Zaratét. Én azt is 90% felett állítom, hogy nem megy sehova, hiába a 20 millió euró feletti megkeresések.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.23. 17:28:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: meg szerencse, mivel elasna magat nalam Marotta azzal, ha hajlando lenne penzt kiadni Zarateert :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.23. 18:11:30

@mrscottpilgrim: Több értéken felüli vásárlást idén szerintem sem remélhetünk a Juventustól, az már túl szép lenne. :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.23. 18:32:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Zarateert 7 millio esetleg meg realis lenne :D de amugy se kell a Juveba, hangulatember, es igen nagy az arca, Conte folyton padoztatna, vagy kirakna a keretbol :P
süti beállítások módosítása