Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter: Megszereznék Tevezt, de egyelőre csak kölcsönbe

2011.07.23. 15:00 MatteoMessina

A Corriere dello Sport értesülései szerint az Inter egy új tervet dolgozott ki Carlos Tevez megszerzésére, állítólag július végén kezdődnek a tárgyalások a Manchester City és a nerazzurri között.

A korábbi hírekkel ellentétben azonban csak kölcsönvennék Tevezt. A két csapat július 31-én fog összecsapni egymással egy felkészülési mérkőzésen, a Dublin Szuper Kupa keretében. Összekötve a kellemest a hasznossal, a vezetők is tárgyalóasztalhoz ülnének ezen a napon. Egy évre érkezne kölcsönbe az argentin csatár, majd 45 millió euróért opciós joga lenne a kék-feketéknek megvásárolni a „sebhelyesarcút”.

Az Internazionale korábbi sikerkovácsa, Jose Mourinho azonban keresztül húzhatja volt csapata számításait, miután szintén szemet vetett Carlos Tevezre.

Szólj hozzá!

Címkék: inter tevez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr433091383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása