Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sabatini hiába utazott Amszterdamba, a holland válogatott kapusa egyelőre nem lesz a Roma játékosa

2011.07.21. 16:12 lupetto

 Walter Sabatini tegnap Amszterdam felé vette az irányt, hogy konkretizálja Maarten Stekelenburg nyár eleje óta húzódó megszerzését, de a tárgyalások Hollandiában nem várt fordulatot vettek. Mint arról a hálóőr ügynöke  beszámolt, nem túl ígéretes jelenleg római szempontból a helyzet.

"Nem alakult jól a tegnap este. A két fél elképzelései között jelentős a különbség, elsősorban a bónuszok tekintetében. Sabatini végül egyezség nélkül tért vissza Rómába."

Később a calciomercato-nak adott interjújában Robert Jansen hozzátette, jelenleg nincs is tervben újabb személyes találkozó, de telefonon tartja még a kapcsolatot a Roma sportigazgatójával. A helyzet nem túl bíztató, de mint ígérte megtesznek mindent, hogy megegyezés születhessen.

A játékos szerződése jövőre lejár, így az idő inkább a holland klubot sürgeti. Sabatini úgy tűnik a végsőkig kivár és igyekszik diszkont áron megszerezni a 28 éves labdarúgót, kérdés azonban hogy az Ajax ajtaján kopogtat-e más érdeklődő is, mert ez esetben még visszaüthet a sportigazgató taktikája.

Szólj hozzá!

Címkék: ajax roma stekelenburg mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr683086008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása