Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vasas-Roma: Már kaphatóak a jegyek, a Roma egy tízessel hangolt első felkészülési meccsén

2011.07.18. 14:15 MatteoMessina

Az augusztus 3-án sorra kerülő Vasas - AS Roma barátságos mérkőzésre már kaphatók belépők, derült ki a Vasas sajtótájékoztatóján, melyen részt vett Antonio Tozzi, az olaszok technikai vezetője is, aki megerősítette, hogy a szerződés szerint a legerősebb keretével érkezik a Giallorossi Magyarországra. A mérkőzés a Puskás Ferenc Stadionban kerül megrendezésre, várhatóan 19 órai kezdettel. A jegyekhez 3800, 4800, 6800 és 8800 forintért lehet hozzájutni.

Közben tegnap délután a fővárosiak lejátszották első edzőmérkőzésüket, név szerint a Val Pusteria nevű csapat ellen melegítettek a Vasas elleni rangadóra. A felkészülési meccs 10-0-ás Giallorossi győzelemmel végződött, melyen Francesco Totti nyitotta meg a gólparádét, rajta kívül Taddei duplázott, Boriello mesterhármast ért el (egyetlen félidő alatt), valamint Perrotta, Viviani, Verre és Menez is betalált. A Vasas mindeközben egy 5-2-es vereséggel hangolt az NB1 első fordulójában, a Debrecen ellen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr483076940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása