Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventus után a Palermo is új stadiont épít

2011.07.17. 10:00 Unimuck

Miután a Juventus másfél hónap múlva hivatalosan is megnyitja új stadionját, a Bianconeri elsőként mondhatja majd el magáról, hogy Olaszországon belül egyedül neki van saját tulajdonban lévő arénája. Ám, ha minden a tervek szerint halad, akkor hamarosan a Napoli és a két fővárosi klub, a Lazio és a Roma is új stadionnal ajándékozza meg szurkolóit. Ehhez a társasághoz most a Palermo is csatlakozott, miután a szicíliai klub elnöke, Maurizio Zamparini bejelentette, új stadiont épít a Rosaneri.

"Egy saját stadion alapvető feltétele a modern futballnak. Az új aréna létfontosságú lenne a jövőnk szempontjából. A Palermo új otthona egy 35 ezres ékszerdoboz lesz. Hamarosan be is mutatjuk a teljes projektet. Az építési munkálatok 6 hónapig fognak tartani. Az új stadion sokkal jövedelmezőbb lesz, így hamar megtérül majd az ára. Ez egy hosszútávú befektetés lesz a klub és Palermo számára." - mondta a szicíliaiak elnöke.

További képeket a stadionról itt találtok.

1 komment

Címkék: stadion palermo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr303073706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.07.19. 15:25:07

Na ez már jobban néz ki, mint amiket én láttam. www.youtube.com/watch?v=tU2kCOLbaAY
Ebben a Palermóban óriási lehetőség van, csak az elnöküknek változtatnia kellene a klub modelljén. Simán elérné azt a szintet, amit végre már mi is elértünk. Még egy óriás déli klub lehetne a ligában, ami mondanom se kell, hogy jót tenne a bajnokságnak.
süti beállítások módosítása