Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri: Teljes a Milan kerete

2011.07.13. 10:30 Unimuck

A címvédő AC Milan csapata a tegnapi nap folyamán hivatalosan is megkezdte a 2011/2012-es szezonra való felkészülést. Ezen apropóból a Rossoneri trénere, Massimo Allegri nyilatkozott a klub játékoskeretéről, melyet a fiatal szakember véglegesnek tekint.

"A lehető legjobban kezdődik az új szezon, hiszen a klub biztosított számomra három új, és egy visszatérő játékost, Alberto Paloschi személyében. A sok sérülés miatt tavaly kénytelen voltam időnként változtatni a csapaton, így például a bajnokság vége felé haladva Boateng trequartista szerepét Robinho vette át. Rengeteg sokoldalú játékosunk van, ezért tehettem meg mindezt. A mostani keretünk teljes, elégedett vagyok a rendelkezésemre álló labdarúgókkal, most már csak a feladatunkra kell összpontosítani." - kezdte nyilatkozatát tréner.

A Milan szakembere ismét kitért Cassano csapaton belüli szerepére is. Mint ismert, Cesare Prandelli figyelmeztette a Squadra Azzurra tagjait, aki nem játszik rendszeresen klubcsapatában, az kikerül a 2012-es Európa-bajnokságra készülő válogatott keretéből.

"Nincs olyan klub, nincs olyan edző a világon, aki garantálni tudja a játékosok helyét a kezdőcsapatban. Cassano továbbra is fontos láncszeme a Milan gépezetének, csakúgy, mint az elmúlt 6 hónapban."

Erősítésként a milánói klubhoz Philippe Mexes, Taiye Taiwo, Stephan El-Shaarawy és Albero Paloschi érkezett.

"A felkészülési időszakot négy új játékossal kezdhetjük meg. A tréningeken fel kell vennünk azt a motiváltságot és elszántságot, amivel tavaly bajnokságot nyertünk. Nehéz megmondani ki lesz a fő riválisunk, de azt hiszem az Interrel fogunk a Scudettóért harcolni, míg mögöttünk a Napoli, a Juventus és a Roma fog sorakozni." - mondta a Milan szakvezetője.

2 komment

Címkék: milan allegri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr503061538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.07.14. 15:46:35

@madbalee: Jó kérdés, hogy akkor mi van mr. x-szel?! Pastore? Montolivo? Ganso? Nagyon mást nem tudok elképzelni jelenleg.
süti beállítások módosítása