Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Játékosjelentés Rómából: Lamela, Jose Angel, Stekelenburg, Kjaer, Vucinic

2011.07.10. 10:00 Unimuck

Az AS Roma sportigazgatója, Walter Sabatini a Corriere dello Sport-nak tett egy hosszabb lélegzetvételű nyilatkozatot, amelyben kitért a fővárosi klub által figyelt játékosokra és Vucinic ügyére is. Az már szinte biztosra vehető, hogy a River Plate ifjú tehetsége, Lamela a Farkasoknál folytatja pályafutását, miután az argentin klub és Sabatini is elismerte, megállapodtak a 19 éves támadó átigazolásáról. A hírek szerint az ifjú argentin vételára, a későbbi bónuszokkal együtt, elérheti a 20 millió €-t.

"Azt mondanám, hogy Lamela ügyében folytatott tárgyalások sikeresen lezárultak. Van még néhány nyitva maradt apró részlet, de a lényegi dolgokban már megegyeztünk. Nem kis összegről van szó, de meg vagyok győződve arról, hogy Lamela megéri a pénzét. Ő egy fiatal játékos, de már most magas szinten teljesít. Fényes jövő áll előtte." - kezdte nyilatkozatát Sabatini, majd kitért Stekelenburgra és Kjaerre is.

"Bár már átbeszéltük a kapusposzt kérdését az edzőnkkel, mégsem mondhatok semmi biztosat. Ez inkább technikai kérdés, mintsem a játékos képességeit vitatja. A védelem tengelyébe figyelemmel kísérjük a Wolfsburg védőjét, Kjaert, de semmilyen tárgyalást nem folytatunk az ügyében. Hamarosan igazolni fogunk egy fiatal középpályást (Lamela - szerk.) és egy fiatal védőt (José Angel - szerk.), majd egy kicsit visszaveszünk a tempóból az átigazolási piacon. Már most egy nagyon erős csapatunk van. "

Végezetül a Giallorossi sportigazgatója a Juventusszal összeboronált Vucinicról beszélt.

"Nincsenek tárgyalások a Juventusszal Vucinic ügyében, így erről elég nehéz bármi többet is mondani. Nem akarjuk eladni a támadót, de természetesen meghallgatjuk majd az ő álláspontját is."

12 komment

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr913054268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MatteoMessina 2011.07.10. 11:42:41

Mi a helyzet a Bojan Krkic gyerekkel? Le vagyok maradva. Azért egy De Rossi, Krkic, Lamela tengely a középpályán elég nagyot üthetne.

lupetto 2011.07.10. 11:49:10

@MatteoMessina: még mindig nem hivatalos, de tulajdonképpen tény. Jövő héten jelenthetik be, mindenki megállapodott mindenkivel

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.10. 13:12:08

@MatteoMessina: Azért én megvárnám, hogy Bojan és Lamela is hogyan alkalmazkodik az új bajnoksághoz. Egyébként én is azt mondom, itt meg is állhat a Roma, ez így nem annyira félelmet keltő. :)

lupetto 2011.07.10. 13:33:33

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a szokásos laziós szkepticizmus ;) én sem estem hasra egyébként, de jobb lesz azért a csapat, mint tavaly és ha a jelen szempontjából még annyira nem is, a jövőt tekintve mindenképp lesz ok a bizakodásra. Kjaer még kellene azért nagyon. Nekem ő lenne a legnagyobb fogás, meg azért Krkic, Lamela és José Angel sem gyenge, csak kell nekik reális legalább egfy idény, mire valami különlegeset nyújtanak majd. Riise nagyon nagy veszteség

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.10. 13:43:22

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a Roma vedelme gyenge, szoval egyet ertek, a Menez - Lamela - Vucinic - Bojan - Borriello - Totti femjelezte tamadoszekcio szerintem rendben van, de tavaly lathattuk, mi volt a vedelemmel, a Burdisso - Juan messze nem volt olyan, mint elotte egy evvel, a jobb fedezettel is gondban vannak, a kapusposzton is erositeni kellene, szoval egy jobbbekk, es kozepso vedo, egy kapus, meg egy kozepso kozeppalyas meg elkellene ebbe a keretbe minimum, kulonben megint a Roma golvonalanal fog vacsorazni a Serie A mezony :) szoval Stekelenburg es Kjaer elkellene oda, erdemes lenne ramenni erre a Thiago Alcantara gyerekre is, arra az esetre, ha Pizzaro serult lenne megint, vagy gyenge formaban lenne, tovabba Cassanira is nagyon ramennek a helyukben, es akkor annyira meg akar jok is lehetnenek, mint a Napoli iden (aztan majd jovore lehet a padot is erositeni)

Mr One-Two 2011.07.10. 15:59:29

Szerintem alapból rossz irányba indult a Roma. Ez a spanyolosítás Itáliában nem fog működni. Luis Enrique azt mondta, a Barca stílusát karja áthozni, ez Olaszországban azért baromi nehéz. Hacsak a 2 bajnokság csapatainak védekezését nézzük, már gond van.
A Lazio lehagyhatja őket, bár szerintem az erősítések fele nem is biztos, hogy erősítés. (Így vagyok például Cissével.)

Lamela nagy húzás, Riise valóban nagy veszteség, Bojan túlértékelt nálam.

Egyébként Alcantara hosszabbított.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.10. 16:15:25

@mrscottpilgrim: Ezzel a kerettel a Roma a közelében sem lesz a tavalyi Napolinak, de nagyon sok van még hátra a szezonkezdetig.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.10. 16:34:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: arra utaltam, hogy egy penge kezdo, es nagyon szukos cserepad, ezert nem nyert kb bajnoksagot a Napoli :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.10. 17:31:01

@mrscottpilgrim: A Napoli ennél sokkal jobb cserepaddal sem nyert volna bajnokságot, most már tényleg nem értem a párhuzamokat. :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.10. 17:43:10

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a Napolinak az volt a hatranya a tobbi csapattal szemben, foleg a Milannal es Interrel szemben, hogy ezeknek a csapatoknak mondhatni bo volt a cserepadok, mig a Napoli szinte az egesz szezont (+ kupa + EL) ugyanazzal a kezdovel jatszodtak vegig, barmely serules komoly gondot okozott, es hat megterhelo is volt, persze lehet csak en gondolom igy :)

lupetto 2011.07.10. 18:06:47

@Mr One-Two: a Barca stílusának honosítása tényleg nagy rizikó. Valószínüleg sok rúgott és szintén rengeteg kapott gólt hoz majd. Leonardo is hasonlókkal próbálkozott, mondjuk ő egy gyenge képességű edző nálam, kinek csapatainál törvényszerűen kijött rengeteg hiányossága is

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.10. 19:11:04

@mrscottpilgrim: Ez tény, de ehhez hogy jön a Roma, akiknek még a kezdőjük sem valami ütős, és nem is úgy néz ki, hogy az lesz? Hozzáteszem, egyelőre.
süti beállítások módosítása