Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri: Ismét az Inter lesz a fő riválisunk a bajnokságban

2011.07.10. 14:30 MatteoMessina

Massimiliano Allegri, az AC Milan mester úgy gondolja, hogy a következő szezonban ismét a városi rivális, Internazionale együttesével fognak harcolni a Serie A elsőségért. "Szerencsés voltam, mert a Milan a kezem alá adott néhány fontos játékost. Akik nélkül nem számít, hogy mennyire jó az edző és bizony nehéz nyerni. Az összes játékosomnak meg kell köszönnöm a kemény munkát. Úgy gondolom ismét az Inter lesz a fő riválisunk a Scudetto-ért folytatott harcban." – nyilatkozta Allegri a Gazzetta dello Sportnak, majd kitért a tavalyi korai BL búcsúra is.

"Természetesen jobban kell teljesítenünk a BL-ben, mint tavaly. Már a kezdeteknél búcsút intettünk , talán érdemtelenül, de bárhogy is legyen, túl korán. Remélem a következő szezonban a teljes csapat rendelkezésemre fog állni és elkerülnek a sérülések."

 

forrás: football-italia.net

Szólj hozzá!

Címkék: milan allegri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr293054854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása