Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Grande Napoli - Britos és Inler a déliek hálójában

2011.07.09. 16:14 lupetto

Miguel Britos és Gökhan Inler is napokon belül csatlakozhat a Napoli keretéhez, állítják egybehangzóan olasz sportportálok. A Bologna hátvédjét korábban több klubbal is szóba hozták, de konkrét lépésre egyedül a déliek elnöke szánta rá magát. A transzfer kapcsán tulajdonképpen minden szükséges egyezség megköttetett, egyedül hivatalos bejelentése várat még magára.

Az Udinese középpályása ezzel szemben némiképp keményebb ügynek bizonyult, de végül úgy tűnik e történet is happy enddel zárult, a svájci játékos a jövő hét során tehet pontot hónapok óta húzódó keringőjére.

E két újabb igazolás segítségével a déliek kerete komoly célokkal vághat neki a következő szezonnak mind az olasz, mind a nemzetközi színtéren. De Laurentiis ambiciózus építkezésének hála, a klub egy újabb szinttel magasabbra léphet.

Szólj hozzá!

Címkék: udinese napoli bologna mercato inler britos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr933052682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása