Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Fabio Cannavaro: Addio al Calcio!

2011.07.09. 13:44 lupetto

 37 éves korában, az Al-Ahli csapatának játékosaként, bejelentette visszavonulását Fabio Cannavaro, a Squadra Azzurra világbajnok védője. Fabio, utóbbi évei dacára, kétségkívül az olasz futball egyik legkiemelkedőbb hátvédjeként teljesített, elévülhetetlen érdemeket szerezve többek között az Azzurri 2000-es EB-n szerzett ezüst, illetve a 2006-os Világbajnokságon begyűjtött aranyérmében. Pályafutása során a Napoli, a Parma, az Inter, a Juventus, a Real Madrid és az Al-Ahli színeiben szerepelt.

Döntésének hátterében, mint azt sajtótájékoztatóján elmondta, térdével kapcsolatos problémái állnak, de bejelentése ellenére szeretne a dubaji együttesnél maradni a szerződéséből hátralévő további 3 évre, segítve a klub szakmai munkáját.

3 komment

Címkék: cannavaro

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr233052631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr One-Two 2011.07.09. 16:40:31

Micsoda játékos volt! Ott rontotta el, hogy elment a Realba. Ha akkor marad a Juvéban, istenné vált volna. Ehelyett egy világbajnok aranylabdás védő marad. Csak. Persze ettől még remek játékos, nagyon sajnálom a visszavonulását.
Grazie, Fabio! A negyedik csillagban neked van benne a legnagyobb részed.

il_ 2011.07.09. 19:31:58

@Mr One-Two: Osztom. Egyik legnagyobb kedvencem volt még a pármai éveinek hála. A 2000-es eB-n már hatalmas volt, de az Interben megszenvedett. Moggi nagy igazolása volt, a Juvéban újra szárnyalt, 2006-ban pedig a világ trónjára ült. A Realos túra már sok volt, ez valóban nagy hiba volt, Samuel is megszenvedte

ovantat 2011.07.10. 07:18:33

Így van a Realos kitérő nélkül már ott állna a szobra az új stadion előtt.
süti beállítások módosítása