Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Anzsi 24 millió eurót ajánl Zaratéért

2011.07.08. 20:02 Unimuck

Dzsudzsák Balázs után újabb nagy név akadhat az Anzsi Mahacskala hálójába, ugyanis a Corriere dello Sport értesülései szerint az orosz klub 24 millió €-t ajánlott a Lazio támadójáért, Mauro Zaratéért. A 24 éves argentin csatárt korábban szóba hozták több Premier Leagueben szereplő együttessel is, ám a szigetországból ezidáig még egy konkrét ajánlat sem futott be a római klubhoz, ellentétben az Anzsiéval. Jelenleg Argentínával a Copa American a Lazio edzőtáborában készülő Zarate nem feltétlenül szeretne távozni a Sasoktól, de Lotito úr az orosz ajánlat hallatán lehet másképp fog mérlegelni.

4 komment

Címkék: lazio mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr113051322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.10. 13:09:33

Bár többször is megérdemelte volna, de Zarate még nem volt Argentin felnőtt válogatott, és én bár nem sajnálom, de nincs ott a Copán, helyette a Lazio edzőtáborában dolgozik. Bár Lavezzinél valószínűleg most többet érne. :)

Ez a 24 millió euró tényleg megfontolandó, de borzasztóan meg kell gondolni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.10. 19:11:48

@lupetto: Nem tesz semmit, egyáltalán nem akadékoskodás miatt mondtam. Hozzáteszem, örülök, hogy nincs ott. :)

lupetto 2011.07.11. 12:46:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ne viccelj, nem szeretünk hibázni, de azt megköszönjük ha bárki érdemben kijavít, szóval once again ;)
süti beállítások módosítása