Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Javier Zanetti Tevez mellett kampányol Morattiéknál

2011.07.06. 13:15 MatteoMessina

Javier Zanetti, az Inter veterán csapatkapitánya és az argentin válogatott legendája szeretné ha a klubja leigazolná honfitársát, Carlos Tevezt. Ha van játékos, akinek igen sokat nyom a latban a véleménye az egyesületénél, az Zanetti. Ismerve Tevez tegnapi közleményét, valamint azt, hogy a nerazzurri  az argentin focisták közkedvelt gyűjtőhelye, nem lennénk meglepve, ha a „traktor” kívánsága teljesülne.

„Tevez egy olyan játékos, akit mindenki szívesen látna a csapatában. Még csak az átigazolási időszak elején vagyunk, úgyhogy lehet még pár meglepetés és fontos igazolás.”- mondta Javier Zanetti. 

Korábban az Internél cáfolták a hírt, hogy szeretnék megszerezni Carlos Tevezt, arra hivatkozva, hogy nem tudnák megfizetni a játékos bérét.

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter carlos tevez mercato javier zanetti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr353044245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása