Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Tévez: "szeretném elhagyni a klubot"

2011.07.05. 09:02 MatteoMessina

Carlos Tévez, a Manchester City argentin válogatott támadója egy közleményben tudatta a vezetőkkel és a szurkolókkal, hogy távozni akar a Cityből és valószínűleg Angliából is. Irány az Inter? Hajtás után részletek a közleményből.

"Nagy sajnálattal informálom a Manchester City-t arról, hogy el szeretném hagyni a klubot. Szeretném leszögezni, hogy nagyon tisztelem a klubot, a szurkolóit és a tulajdonost, Mansour sejket, aki a legnagyobb tiszteletet mutatta az irányomba."

"Remélem, hogy az emberek megértenek, az elmúlt 12 hónapban nagyon nehéz volt élni a családom nélkül. A gyerekeim hiányában lenni Manchesterben hihetetlenül nagy próbatétel volt a számomra. Minden, amit teszek, azt értük teszem, Katie-ért és Florenciáért. Közelebb kell lennem hozzájuk, hogy több időt töltsek velük. Azt akarom, hogy boldogok legyenek, mert most róluk szól az életem. Olyan helyen kell lenniük, ahol be tudnak illeszkedni."

Massimo Moratti, az Inter elnöke egy újabb argentin klasszissal erősítheti meg a kék-feketék keretét, kérdés, hogy ki tudják-e fizetni és meg tudják-e fizetni Carlos Tévezt?

forrás: stopli.hu

Szólj hozzá!

Címkék: inter tevez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr663040765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása