Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Roma 35 millió eurót plusz Okakát ajánlaná Pastoréért!

2011.07.02. 13:30 Unimuck

Az utóbbi napokban egyre többször hozták kapcsolatba Pastorét a Romaval, sőt a Farkasok védője, Nicolas Burdisso elmondása szerint honfitársa a Giallorossihoz vágyik. Úgy tűnik több se kellett a fővárosi klubnak, ugyanis a Radio Mana Mana értesülései szerint Walter Sabatini 35 millió €-t és Okaka Chukát ajánlaná fel a Palermónak Pastoréért cserébe.

A hírhez kapcsolódik még, hogy a Gazzetta dello Sport információi szerint a Roma fontolóra veszi Daniele De Rossi eladását, ugyanis a 27 éves középpályás kontraktusa jövőre lejár a fővárosi együttesnél és egy újabb szerződéshosszabbítást követően De Rossi éves fizetési igénye a 6 millió €-t is elérheti, amit már sokall a klub. A hírek szerint a Roma 35 millió €-ban határozná meg a középpályás vételárát, amit a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester City is szívesen kifizetne érte és ezt az összeget Pastoréra fordítaná a Giallorossi.

Szólj hozzá!

Címkék: roma de rossi pastore mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr443032395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása