Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Thiago Motta mostmár maradna az Internél, hála Gasperini érkezésének

2011.07.01. 09:02 lupetto

 Jópár hét erejéig bizonytalannak tűnt Thiago Motta sorsa, az Inter középpályása ugyanis nem zárkózott el egy esetleges transzfertől, s úgy tűnt a milánói klubot sem rázná meg különösebben elvágyódó játékosának távozása. A helyzet azonban Gasperini kinevezésével nagyot változott, az olasz válogatott játékos boldog, hogy ismét egykori edzőjével dolgozhat, s immáron örömmel maradna, sőt meg is hosszabbítaná 2013-ban lejáró szerződését.

Kérdés, hogy mit szól mindehhez a Nerazzurri vezetősége, akik könnyen kifogásolhatják a játékos diszlojalitását. Érzi ezt a középpályás ügynöke is, aki a Radio Sportiva-nak nyilatkozva elmondta, részükről a szándék adott, de kérdés a klub hogyan áll a hosszabbítás ötletéhez, a folytatás ugyanis mindkét fél szándékának függvénye.

Szólj hozzá!

Címkék: inter mercato thiago motta

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr93029258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása