Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Man City Sanchez helyett a Fiorentina tehetségét vinné

2011.06.29. 18:00 Unimuck

Miután az Udinese csillaga, Alexis Sanchez kijelentette, hogy csak a Barcelona kedvéért hagyná el jelenlegi csapatát, a chilei támadó kegyeiért sokáig versengő Manchester City felhagyott a dél-amerikai játékos ostromlásával, majd Roberto Mancini hamar kinézte klubja új vesszőparipáját. A dúsgazda angol klub továbbra is a Serie A-ból igazolna támadóposztra, új kiszemeltje a Fiorentina színeiben remek szezont produkáló Alessio Cerci.

A 23 éves jobboldali támadó végigjárta az összes korosztályos olasz utánpótlás-válogatottat, ezidáig már csak a felnőtt csapat meghívója hiányzik a repertoárjából. Ennek ellenére az AS Roma nevelésű játékos csak pár alkalommal jutott szóhoz a Farkasoknál, így 2010 nyarán végleg elhagyta a fővárost és 4 millió € ellenében Firenzébe költözött.

Cerci a Violáknál megkapta a bizalmat és élt is a lehetőséggel. A fiatal támadó az előző idényben 26 bajnokin lépett pályára, 8 góllal és 4 gólpasszal segítve új klubját. Remek teljesítményével több csapat érdeklődését is felkeltette, többek között a Manchester City-ét is.

A Sky Sport Italia és a Gazzetta dello Sport értesülései szerint, jövőre a Bajnokok Ligájában induló angol klub már meg is tette Cerciért az első ajánlatát, ami nem kevesebb, mint 7 millió €. Ugyanakkor látva a támadó idei produkcióját és tudva Mutu távoztát Firenzéből, vélhetően egy komolyabb ajánlatra lesz szükségük Maciniéknek ahhoz, hogy meggyőzzék a Della Valle családot Cerci elengedéséről.

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina manchester city mercato cerci

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr643025092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása