Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Célegyenesben a Juve, Agüero ügynöke megerősítette, a csatár jó eséllyel Torinóban folytathatja

2011.06.28. 10:37 lupetto

 Végső szakaszához érkezett Sergio Agüero ostroma. A Juventus döntött, akarja a játékost, az argentin pedig nyitott a torinóiak közeledésére. A forgatókönyv elkészült, Marotta és Paratici ugrásra készen, közben a csatár ügynökei az Atletico vezetőségével egyeztetnek. Az olaszok 35 millióig mennének el, a spanyolok 45-öt szeretnének. Közben felbukkant a Chelsea neve is, de jó eséllyel ez már csak az Atletico próbálkozása az ár feljebb srófolására. A támadó ügynöke mindeközben a Tuttosportnak erősíti meg a történéseket, napokon belül eldől, valóra válhat-e a nyár egyik legnagyobb igazolása.

"Folyamatosan kapcsolatban állunk a Bianconerivel. Agüero egy nagy klubhoz szeretne szerződni és a Juve egy ilyen együttes."

"Valós esélye van annak, hogy a játékos a Juventus mezét viselje." - összegzett Bruno Satin, a juventínók pedig lélegzetvisszafojtva várhatják a fejleményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus aguero mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr773021138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása