Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter: Tevez fizetését nem engedhetjük meg magunknak

2011.06.23. 17:30 Unimuck

A nyár folyamán több olasz együttessel, főként az Interrel és a Juventusszal hozzák szóba a Machesterből elvágyódó Carlos Tevezt, ám úgy tűnik az argentin labdarúgó magas fizetési igénye szabhat gátat Itáliába igazolásának. Legalábbis az Inter sportigazgatója, Marco Branca váltig állítja, csapata nem engedheti meg magának Carlitos angliai fizetését.

"Tevez egy nagyszerű játékos, egy óriási karakter, de határozottan nemet kell rá mondanunk. Az ő jelenlegi fizetése miatt szóba sem jöhet nálunk. Őrületes football-világban élünk, nehéz lépést tartani vele. Remek játékos Tevez, de nincsen napirenden nálunk. Meg kell szerveznünk a pénzügyeinket a Serie A pénzügyi fair-play szabályai szerint az elkövetkezendő két évre. Nálunk nem azonosak a bevételek meccsnapokon, mint Angliában. Most fiatal játékosokat keresünk, akik nagy tehetséggel vannak megáldva, és akiket fejleszteni tudunk." - nyilatkozta az Inter sportigazgatója a TMW-nek.

Szólj hozzá!

Címkék: inter tevez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr83009078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása